Når du trænger til noget nyt

Kender du det at være kørt fast i dagligdagens trummerum?

Vi har vel alle været der, hvor den ene dag tager den anden. Man tager det samme tøj på man plejer, man vasker håret i det samme shampoo, man hopper i de samme sko og hverdagen bliver lidt leverpostejsagtig. Så er det tid til at prøve noget nyt.

What to do?

Jeg vil prøve noget nyt tænker du måske. Det gjorde jeg i alt fald og i min søgen på nettet stumlede jeg over siden www.musiktips.dk og læste om guitar til børn og om at finde den rette størrelse. Tænk sig, nu er jeg igen begyndt at klimpre på min gamle guitar og datteren har også fået sig en. Når vi engang bliver gode nok begge to, så holder vi en koncert. Det bliver målet.

Som tøjhandler vil jeg selvfølgelig helst at I giver den gamle grå garderobe en make over i stedet for at spille guitar. Et nyt look giver også hverdagen det lille lækre tvist der gør, at du føler dig som et nyt menneske. Det passer altså – klæder skaber mennesker. Så når du nu er blevet rock star og spiller løs på din guitar på Roskilde Festival, så husk lige at kigge forbi Cara-B så garderoben er max opdateret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *